16 Şubat 2009 Pazartesi

Psikopat, (Keith Ablow, Kitap)

Bir kitap daha,
Keith Ablow, Psikopat!

Keith Albow adındaki bu kel kafalı sevimli suratlı adam, bir kitap yazmış,
adını da psikopat koymuş. Kitap zaman zaman sizi öylesine sıkı sarıyor ki, tesirine giriyorsunuz, sanki orada öldürülen sizsiniz. Soluk soluğa okuyorsunuz. Bunun yanında zaman zaman da sıkıcı olabiliyor, hem de fazlasıyla. Ancak genel olarak kitabın akışı olumlu yönde. Özellikle katilimiz -aynı zamanda kitaptaki başrollerden birisi- ve Billy Clevenger'in mektupları insanın kendi geçmişine dönmesine sebep olabiliyor. Whitney McCormick, Billy Clevenger ve Frank Clevenger ve psikopat katilimizin etrafından dönen hikaye zaman zaman darp, şiddet, uyuşturucu gibi öğelere yoğunlaşıp sizi kaskatı keserken zaman zaman da Whitney ve Frank arasındaki aşkla sizi yumuşatıyor.

Kitabın sonlarına doğru, kitabın başındaki zevki alamamanız hayal kırıklığı yaratabilir. Hatta hikayenin sonunu saçma ve absürt de bulabilirsiniz. Ancak yine de tatmin ediciliği makûl düzede.

Psikiyatri ile harmanlanmış, psikolojik öğelere fazlasıyla yer verilmiş, insan zihni ve neler yapabileceğine dair bilgiler sunan, polisiye ve yanında olmazsa olmazı gerilimi bir arada işleyen bir kitap Psikopat.

Tavsiyedir.

Saygılar...


Mnykteam

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

Biraz Olsun Düşünen İnsanlara Armağan Olsun! Sohbet